E-Mail icon
Telefon icon
logo ehi logo ssl logo dekra
search
search

Ihr Webbrowser ist veraltet.

Bitte verwenden Sie Google Chrome oder Mozilla Firefox.

Browser aktualisieren

Meer informatie over GGM Möbel

Omzet

Duizenden tevreden klanten en constante groei spreken voor ons succes als pionier in de online horeca. Als middelgroot familiebedrijf hechten wij altijd veel belang aan nuchterheid, betrouwbaarheid en de beste service voor onze klanten.

Medewerkers

Bij GGM Möbel International werken 45 medewerkers voortvarend en doelgericht aan de tevredenheid van onze klanten. Alleen zo kunnen wij u verzekeren dat wij producten van de hoogste kwaliteit aanbieden tegen eerlijke prijzen met een laagste prijsgarantie.

Veilig & gecertificeerd

Gecertificeerde veiligheidsnormen en constant geteste kwaliteit maken onze producten niet alleen duurzaam, maar garanderen u ook betrouwbaarheid in uw dagelijkse bedrijf.

Tevreden klanten

We hebben al talloze klanten uit de gastronomie, hotel- en retailsector wereldwijd kunnen voorzien van 99% klanttevredenheid. GGM Möbel International is ervan overtuigd dat het uw volgende actieve ondersteuning zal zijn bij de uitvoering van uw aanstaande project.

logistiek

Dankzij ons internationale logistieke netwerk wordt uw bestelling veilig en gemakkelijk op de door u gewenste locatie afgeleverd.

Wij verzenden 's nachts!

Meer dan 12.000 verschillende producten zijn direct leverbaar. Op deze manier kunnen we producten binnen 24 uur naar u verzenden binnen Duitsland.

Laatste trends

We verzekeren je dat we altijd de laatste trends in de branche zullen vinden en voorzien je zo te allen tijde van de beste meubelen voor de horeca en hotellerie.

Meer dan 50.000 producten

Van gastro-meubels tot verlichting tot opbergmateriaal, je vindt alles gemakkelijk online of in een van onze Europese showrooms. Geen product gevonden? Neem dan contact met ons op.

Ihr Partner für Ihre Gastronomie

Profitieren Sie von Europas größtem Gastronomiebedarfshändler

Europas größter Gastronomiebedarfshändler

Weltweit über 1 Mio. zufriedene Kunden

Gratis Versand

Wir versenden kostenlos innerhalb von Europa

Einkaufen mit Tiefpreisgarantie

Wir garantieren Ihnen auf alle Artikel den günstigsten Preis

Express Versand

Versand innerhalb von 2 Werktagen oder zum Fixtermin

Een paar vragen?

Snelle hulp en advies

U kunt uw aanvraag indienen via ons eenvoudige contactformulier. Onze collega's nemen direct contact met je op!

Neem direct ter plaatse contact met ons op

Ook in een van onze winkels in heel Europa helpen we je graag persoonlijk verder. Klik hieronder en vind een winkel bij jou in de buurt.

Vind een winkel bij jou in de buurt

* Door het huidige tekort aan grondstoffen kunnen er vertragingen optreden in de levering van producten die niet op voorraad zijn. Onze voorraadartikelen en producten met een leverdatum kunnen geleverd worden zoals aangegeven. Bedankt voor uw begrip. Blijf gezond!