E-Mail icon
Telefon icon
logo ehi logo ssl logo dekra
search
search

Ihr Webbrowser ist veraltet.

Bitte verwenden Sie Google Chrome oder Mozilla Firefox.

Browser aktualisieren

Научете още повече за GGM Möbel

Обем на продажбите

Хиляди доволни клиенти и постоянен растеж говорят за нашия успех като пионер в онлайн търговията с кетъринг. Като среден семеен бизнес, ние винаги ще отдаваме голямо значение на приземеността, надеждността и най-доброто обслужване за нашите клиенти.

служители

В GGM Möbel International 45 служители работят енергично и целенасочено за удовлетвореността на нашите клиенти. Това е единственият начин да ви уверим, че предлагаме продукти с най-високо качество на справедливи цени с гаранция за най-ниска цена.

Безопасен и сертифициран

Сертифицираните стандарти за безопасност и постоянно тестваното качество не само правят нашите продукти издръжливи, но и ви гарантират надеждност във вашия ежедневен бизнес.

Доволни клиенти

Вече успяхме да снабдим множество клиенти от гастрономията, хотелиерството и търговията на дребно по целия свят с 99% удовлетвореност на клиентите. GGM Möbel International е уверен, че ще бъде следващата ви активна подкрепа в изпълнението на предстоящия ви проект.

логистиката

Благодарение на нашата международна логистична мрежа, вашата поръчка ще бъде доставена безопасно и удобно до желаното от вас място.

Изпращаме за една нощ!

Повече от 12 000 различни продукта могат да бъдат доставени незабавно. По този начин можем да ви изпратим продукти в рамките на 24 часа в рамките на Германия.

Последни тенденции

Уверяваме Ви, че винаги ще откриваме най-новите тенденции в бранша и по този начин ще Ви осигурим най-добрите мебели за кетъринг и хотелиерство по всяко време.

Над 50 000 продукта

От гастро мебели до осветление до материали за съхранение, можете да намерите всичко удобно онлайн или в някой от нашите изложбени зали в цяла Европа. Не намерихте продукт? След това се свържете с нас.

Ihr Partner für Ihre Gastronomie

Profitieren Sie von Europas größtem Gastronomiebedarfshändler

Europas größter Gastronomiebedarfshändler

Weltweit über 1 Mio. zufriedene Kunden

Gratis Versand

Wir versenden kostenlos innerhalb von Europa

Einkaufen mit Tiefpreisgarantie

Wir garantieren Ihnen auf alle Artikel den günstigsten Preis

Express Versand

Versand innerhalb von 2 Werktagen oder zum Fixtermin

Някакви въпроси?

На разположение 24/7!

+49 (0) 2553 / 7574 700

Бърза помощ и съвет

Можете да изпратите заявката си чрез нашата проста форма за контакт. Нашите колеги ще се свържат с вас незабавно!

Свържете се с нас директно на място

Ще се радваме също да ви помогнем лично в някой от нашите магазини в цяла Европа. Просто кликнете по-долу и намерете магазин близо до вас.

Намерете магазин близо до вас

*Поради текущия недостиг на суровини е възможно да има забавяне на доставката на продукти, които не са налични на склад. Нашите стоки на склад и продукти с дати на доставка са налични, както е посочено. Благодарим ви за разбирането. Бъдете здрави!