E-Mail icon
Telefon icon
logo ehi logo ssl logo dekra logo klarert
search
search

Nettleseren din er utdatert.

Oppdater nettleseren din for mer sikkerhet, hastighet og best komfort på dette nettstedet.

Oppdater nettleser

Baarituolit

Stort utvalg av barkrakker for innendørs og utendørs - hos GGM Möbel International


Siden kravene i storkjøkkenbransjen er svært forskjellige, finner du også ulike modeller av barstoler og barkrakker hos GGM Möbel. Driver du en diner, en cocktailbar, en elegant hotellbar eller leter du etter komfortable barkrakker til disken din? Hos GGM Möbel finner du et stort utvalg i ulike design. Vil du at den skal være mer subtil eller slående i farger og de komfortable ryggstøttene i fargerik eller ensfarget? Hos oss er du bortskjemt med valgmuligheter. Gi cateringbedriften din en umiskjennelig stil som vil få gjestene til å føle seg helt hjemme.


GGM Möbel har stilige, men også klassiske barkrakker i sitt sortiment, som alle er enkle å ta vare på og imponerer med stabilitet og kvalitet. Barstolene er enkle å transportere på grunn av den lave vekten. En støtbeskyttelse med avrundede hjørner forhindrer skader. Du kan få stolmodellene fra GGM Gastro Möbel til å matche loungemøblene og benkene i den enkelte serie. Overbevis deg selv om vårt uslåelige pris-ytelse-forhold for cateringvirksomheten din og bla gjennom vårt omfattende utvalg.


Moderne og komfortable - barkrakker fra GGM Möbel


Du finner den riktige barkrakken for enhver stil hos GGM Möbel. Du velger f.eks. B. enkle modeller som matcher ditt eksisterende interiør. Eller du kan velge en mer iøynefallende modell som gir gjesterommet ditt noe bestemt.


Armando, Luca, Giovanni og Alessandro-seriene tilbyr også dine gjester ideell sittekomfort. Disse imponerer med sitt stilige utseende, høye kvalitet og utmerkede sittekomfort.


The American Series er ideell hvis du driver en sportsbar eller diner. De komfortable barkrakkene er et ekte blikkfang og gir din gastronomi en sporty atmosfære.


Finn stilig sittekomfort hos GGM Möbel


Med Amy-, Viola- og Taylor-modellene våre kan du gi cateringbedriften din et snev av luksus. Disse modellene imponerer med rammer laget av bøyd heltre. Disse bistrostolene i tre gir kafeen din en spesiell sjarm.


Våre Bentwood barkrakker med glatt overflate har en spesielt komfortabel ryggstøtte og gir hotellbaren eller restaurantdisken et edelt utseende.