E-Mail icon
Telefon icon
logo ehi logo ssl logo dekra logo klarert
search
search

Nettleseren din er utdatert.

Oppdater nettleseren din for mer sikkerhet, hastighet og best komfort på dette nettstedet.

Oppdater nettleser

Belysning

Stilig belysning for gastronomi hos GGM Möbel


Leter du etter noe spesielt for å gi gjestene dine en unik gastronomisk opplevelse? Med liten innsats kan du skape en atmosfære der gjestene dine rett og slett har det bra. Dette kan du gjøre med riktig belysning for inne og ute.


Riktig brukt, skaper riktig belysning en unik atmosfære. Innendørs og utendørs kan enkeltelementer belyses og belyses. Iscenesett plantene eller sett vakre aksenter på veggene. Det individuelle fargevalget og det attraktive arrangementet av belysningen gjør et besøk i huset ditt til en opplevelse for dine gjester. Hos GGM Möbel finner du et stort utvalg av stilig belysning. Her er det noe for enhver gastronomi. Finn riktig belysning for din bedrift, du kan alltid legge til et stemningsfullt tilbehør til anlegget ditt.


Moderne og miljøvennlig – gastrobelysningen fra GGM Möbel


Med vårt skinnesystem kan du for eksempel belyse veggdekorasjoner eller individuelle planter optimalt. Spottene er tilgjengelige i forskjellige kapasiteter. Du kan selvfølgelig også bestille riktig tilbehør som skinner, matere og koblinger og oppheng fra GGM Gastro.


Fomlysene på GGM Möbel er ideelle hvis du ønsker å fremheve individuelle elementer i gjesterommet eller på terrassen. LED-flomlysene har et kaldt hvitt lys og er uslåelige som utendørs spotlights. Du kan også få denne belysningen i forskjellige versjoner fra GGM Möbel.


Vil du lyse opp gjesterommet ditt best mulig uten å installere en hengende lampe? Dette oppnås best med et LED-panel. Du bestemmer selv om du foretrekker en firkantet eller rund form eller om du foretrekker et innebygd eller utenpåliggende panel. Vi tilbyr høykvalitets rammer og transformatorer som tilbehør. Lyset som oppnås på denne måten er miljøvennlig, absolutt flimmerfritt og tilbyr UV-beskyttelse.


Belyste gastronomimøbler for inne og ute av GGM Möbel

Værbestandige kuber og kuler laget av robust polykarbonat i klassisk hvitt er blikkfang i din serveringsvirksomhet på dagtid og avslører sitt glødende utseende i skumringen og om kvelden. De opplyste møblene fra GGM Möbel lover førsteklasses kvalitet fordi den er bruddsikker og støtsikker. De finnes i forskjellige lyse farger. Avhengig av situasjonen kan du bruke fjernkontrollen til å kontrollere eller dempe lyset.


Et barbord ser kjedelig ut? Ikke hos GGM Möbel. Piff opp innendørs- og utendørsområdet ditt med opplyste salongbord og gi din gastronomi et spesielt preg. Med riktig champagnekjøler og flaskekjøler som belysning, vil gjestene dine få følelsen av å oppleve spesielle øyeblikk. p>

De opplyste blomsterpottene i forskjellige størrelser for palmer, buksbom etc. er også et dekorativt blikkfang og skaper en spesiell atmosfære.