E-Mail icon
Telefon icon
logo ehi logo ssl logo dekra logo klarert
search
search

Nettleseren din er utdatert.

Oppdater nettleseren din for mer sikkerhet, hastighet og best komfort på dette nettstedet.

Oppdater nettleser

Trekk

GGM Möbel - stort utvalg av utemøbler til storkjøkkenbransjen


Møblene til gjesterommet og hageområdet eller terrassen må være praktiske, men likevel av høy kvalitet. I tillegg skal de være lette, stabile, moderne og lettstelte. Utemøblene fra GGM Möbel kombinerer alle disse egenskapene.


Leter du etter attraktive sitteplasser og bord til restauranten din? Da har du kommet til rett sted hos GGM Möbel. Våre bord og stoler i ulike størrelser oppfyller alle kravene du har til utemøbler. Våre utemøbler oppfyller kravene til stabilitet og vippesikkerhet, slik at du er godt forberedt til neste arrangement, feiring eller fest. Den lave vekten gjør den alltid enkel å flytte eller transportere.


Funksjonelle og komfortable - utemøbler hos GGM Möbel


Den perfekte løsningen for sitteplasser på gjesterommene eller i hagen - utemøblene på GGM Möbel. De er lette, hendige, sammenleggbare og har fortsatt maksimal sittekomfort med høy lastekapasitet og den ideelle setehøyden. Takket være de innebygde håndtakene kan møblene flyttes rundt uten problemer. Hvis du mangler lagringsplass, er disse hagestolene ideelle. De pulverlakkerte stålbena sørger for stabilitet og robusthet. Setet og ryggen er laget av polyetylen med høy tetthet, et lettstelt og lettstelt materiale. B. kan enkelt tørkes av med en klut etter regn.


Som et alternativ til klappstolene tilbyr vi festbenker av samme høye kvalitet og design, hvis du for eksempel ønsker å tilby gjestene dine en typisk koselig uteservering.


Hos GGM Möbel finner du et utvalg matchende bord som passer til ølhagestolene og benkene. Disse finnes i et rundt utseende for ølhagestolene, som et sammenleggbart barbord eller rektangulært, for eksempel som et ølbord til ølbenkene. Takket være det praktiske innebygde håndtaket kan disse festbordene også slås sammen svært raskt og enkelt. Bordplaten er sammenleggbar, det samme er de pulverlakkerte stålføttene. Utemøblene fra GGM Möbel tilbyr deg og dine gjester maksimal komfort.