E-Mail icon
Telefoon icon
logo ehi logo ssl logo DEKRA logo vertrouwde
search
search

Uw browser is verlopen

Update uw browser voor meer veiligheid, snelheid en comfort van onze webshop.

Update-Browser

Outdoormeubels

GGM Möbel - grote keuze aan buitenmeubelen voor de horeca


De meubels voor je logeerkamer en je tuin of terras moeten praktisch zijn maar toch van hoge kwaliteit. Bovendien moeten ze licht, stabiel, modern en onderhoudsvriendelijk zijn. De buitenmeubelen van GGM Möbel combineren al deze eigenschappen.


Bent u op zoek naar sfeervolle stoelen en tafels voor uw restaurant? Dan ben je bij GGM Möbel aan het juiste adres. Onze tafels en stoelen in verschillende maten voldoen aan alle eisen die je stelt aan tuinmeubilair. Onze buitenmeubelen voldoen aan de eisen voor stabiliteit en kantelveiligheid, zodat je goed voorbereid bent op het volgende evenement, feest of feest. Het lage gewicht maakt het altijd gemakkelijk te verplaatsen of te vervoeren.


Functioneel en comfortabel - tuinmeubilair bij GGM Möbel


De perfecte oplossing voor de zitgelegenheid in uw gastenkamers of in de tuin - de buitenmeubelen bij GGM Möbel. Ze zijn licht, handzaam, inklapbaar en hebben toch een maximaal zitcomfort met een hoog draagvermogen en de ideale zithoogte. Dankzij de ingebouwde handgrepen is het meubel probleemloos te verplaatsen. Als je weinig opbergruimte hebt, zijn deze tuinstoelen ideaal. De gepoedercoate stalen poten zorgen voor stabiliteit en robuustheid. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid, een gemakkelijk te onderhouden en gemakkelijk schoon te maken materiaal. B. kan na een regenbui gemakkelijk met een doek worden afgeveegd.


Als alternatief voor de klapstoelen bieden wij feestbanken van dezelfde hoge kwaliteit en design, bijvoorbeeld als u uw gasten een typisch gezellige biertuinsfeer wilt bieden.


Bij GGM Möbel vind je een selectie bijpassende tafels die passen bij de biertuinstoelen en -banken. Deze zijn verkrijgbaar in een ronde look voor de biertuinstoelen, als opklapbare bartafel of rechthoekig, bijvoorbeeld als biertafel voor de bierbanken. Dankzij de praktische ingebouwde handgreep zijn deze feesttafels bovendien zeer snel en moeiteloos op te vouwen. Het tafelblad is inklapbaar, evenals de gepoedercoate stalen poten. De buitenmeubelen van GGM Möbel bieden u en uw gasten maximaal comfort.