E-Mail icon
Telefon icon
logo ehi logo ssl logo dekra
search
search

Ihr Webbrowser ist veraltet.

Bitte verwenden Sie Google Chrome oder Mozilla Firefox.

Browser aktualisieren

Über Uns


  Lær mer om GGM Möbel

  Salgsvolum

  Tusenvis av fornøyde kunder og konstant vekst taler for vår suksess som en pioner innen online catering. Som en mellomstor familiebedrift vil vi alltid legge stor vekt på jordnærhet, pålitelighet og den beste servicen for våre kunder.

  Ansatte

  Hos GGM Möbel International jobber 45 ansatte energisk og målrettet for kundenes tilfredshet. Dette er den eneste måten vi kan forsikre deg om at vi tilbyr produkter av høyeste kvalitet til rimelige priser med laveste prisgaranti.

  Trygg og sertifisert

  Sertifiserte sikkerhetsstandarder og konstant testet kvalitet gjør ikke bare produktene våre holdbare, men garanterer deg også pålitelighet i din daglige virksomhet.

  Fornøyde kunder

  Vi har allerede vært i stand til å forsyne en rekke kunder fra gastronomi, hotell og detaljhandel verden over med 99 % kundetilfredshet. GGM Möbel International er sikker på at det vil være din neste aktive støtte i implementeringen av ditt kommende prosjekt.

  logistikk

  Takket være vårt internasjonale logistikknettverk vil bestillingen din bli levert trygt og praktisk til ønsket sted.

  Vi sender over natten!

  Mer enn 12 000 forskjellige produkter kan leveres umiddelbart. På denne måten kan vi sende produkter til deg innen 24 timer i Tyskland.

  Siste trender

  Vi forsikrer deg om at vi alltid vil finne de siste trendene i bransjen og på denne måten gi deg de beste møblene til catering- og hotellbransjen til enhver tid.

  Over 50 000 produkter

  Fra gastromøbler til belysning til oppbevaringsmateriale, du kan finne alt enkelt på nett eller i et av våre utstillingsrom over hele Europa. Fant du ikke et produkt? Kontakt oss da.

  Ihr Partner für Ihre Gastronomie

  Profitieren Sie von Europas größtem Gastronomiebedarfshändler

  Europas größter Gastronomiebedarfshändler

  Weltweit über 1 Mio. zufriedene Kunden

  Gratis Versand

  Wir versenden kostenlos innerhalb von Europa

  Einkaufen mit Tiefpreisgarantie

  Wir garantieren Ihnen auf alle Artikel den günstigsten Preis

  Express Versand

  Versand innerhalb von 2 Werktagen oder zum Fixtermin

  Noen spørsmål?

  Rask hjelp og råd

  Du er velkommen til å sende inn din forespørsel via vårt enkle kontaktskjema. Våre kolleger vil ta kontakt med deg omgående!

  Kontakt oss direkte på stedet

  Vi hjelper deg også gjerne personlig i en av våre butikker over hele Europa. Bare klikk nedenfor og finn en butikk nær deg.

  Finn en butikk nær deg

  * På grunn av dagens mangel på råvarer kan det oppstå forsinkelser i leveringen for produkter som ikke er på lager. Våre lagervarer og produkter med leveringsdato kan leveres som spesifisert. Takk for at du forstår. Holde seg frisk!