E-Mail icon
Puhelin icon
logo ehi logo ssl logo dekra logo trusted
search
search

Verkkoselaimesi on vanhentunut.

Päivitä selaimesi turvallisuuden, nopeuden ja tämän sivuston käyttömukavuuden vuoksi.

Päivitä selain

Baarijakkarat

Laaja valikoima baarituoleja sisä- ja ulkokäyttöön – GGM Möbel Internationalissa


Koska catering-alan vaatimukset ovat hyvin erilaisia, löydät GGM Möbeliltä myös erilaisia ​​baarituoleja ja -jakkaramalleja. Pidätkö ravintolaa, cocktailbaaria, eleganttia hotellibaaria vai etsitkö mukavia baarituoleja tiskillesi? GGM Möbelistä löydät laajan valikoiman eri malleja. Haluatko, että se on väriltään hienovaraisempi tai silmiinpistävämpi ja mukavat selkänojat värikkäät tai yksinkertaiset? Meillä olet valinnan varassa. Anna catering-yrityksellesi erehtymätön tunnelma, joka saa vieraasi tuntemaan olonsa täysin kotoisaksi.


GGM Möbelin valikoimassa on tyylikkäitä mutta myös klassisia baarijakkarat, jotka kaikki ovat helppohoitoisia ja tekevät vaikutuksen vakaudellaan ja laadullaan. Baarituoleja on helppo kuljettaa kevyen painonsa ansiosta. Iskusuoja pyöristetyillä kulmilla estää loukkaantumisia. GGM Gastro Möbeliltä saat tuolimallit yhteensopiviksi yksittäisten sarjan olohuonekalusteiden ja lauteiden kanssa. Varmista catering-yrityksesi lyömättömästä hinta-laatusuhteestamme ja selaa laajaa valikoimaamme.


Modernit ja mukavat - GGM Möbelin baarituolit


GGM Möbelistä löydät oikean baarijakkaran jokaiseen tyyliin. Valitset mm. B. yksinkertaiset mallit, jotka sopivat olemassa olevaan sisustukseen. Tai voit valita katseenvangitsijamman mallin, joka antaa huoneellesi jotain tiettyä.


Armando-, Luca-, Giovanni- ja Alessandro-sarjat tarjoavat myös vieraille ihanteellisen istumamukavuuden. Nämä tekevät vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään, korkealla laadullaan ja erinomaisella istuinmukavuudellaan.


American Series sopii erinomaisesti urheilubaarin tai -ravintolan pitämiseen. Mukavat baarituolit ovat todellinen katseenvangitsija ja antavat gastronomiaasi urheilullisen tunnelman.


GGM Möbel tarjoaa tyylikkään istumamukavuuden


Amy-, Viola- ja Taylor-malleillamme voit antaa ravintolallesi ripauksen luksusta. Nämä mallit tekevät vaikutuksen taivutetusta massiivipuusta valmistetuilla kehyksillä. Nämä puiset bistrotuolit antavat kahvilallesi erityisen viehätyksen.


Sileäpintaisissa Bentwood-baarijakkaraissamme on erityisen mukava selkänoja ja ne antavat hotellin baarille tai ravintolan tiskille jalon ilmeen.