E-Mail icon
Puhelin icon
logo ehi logo ssl logo dekra logo trusted
search
search

Verkkoselaimesi on vanhentunut.

Päivitä selaimesi turvallisuuden, nopeuden ja tämän sivuston käyttömukavuuden vuoksi.

Päivitä selain

Terassikalusteet

GGM Möbel – laaja valikoima ulkokalusteita ravintola-alalle


Vierashuoneesi ja puutarha-alueen tai terassin huonekalujen tulee olla käytännöllisiä, mutta silti laadukkaita. Lisäksi niiden tulee olla kevyitä, vakaita, moderneja ja helppohoitoisia. GGM Möbelin ulkokalusteet yhdistävät kaikki nämä ominaisuudet.


Etsitkö houkuttelevia istuimia ja pöytiä ravintolaasi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan GGM Möbelissä. Erikokoiset pöytämme ja tuolimme täyttävät kaikki ulkokalusteiden vaatimukset. Ulkokalusteet täyttävät vakavuuden ja kallistusturvallisuuden vaatimukset, joten olet hyvin valmistautunut seuraavaan tapahtumaan, juhlaan tai juhlaan. Kevyen painon ansiosta sitä on aina helppo siirtää tai kuljettaa.


Toimivat ja mukavat - ulkokalusteet GGM Möbelissä


Täydellinen ratkaisu istuimiin huoneessasi tai puutarhassa – GGM Möbelin ulkokalusteet. Ne ovat kevyitä, käteviä, kokoontaitettavia ja niissä on silti maksimaalinen istuinmukavuus suurella kantavuudella ja ihanteellisella istuinkorkeudella. Sisäänrakennettujen kahvojen ansiosta huonekaluja voidaan siirtää ilman ongelmia. Jos sinulla on vähän säilytystilaa, nämä puutarhatuolit ovat ihanteellisia. Pulverimaalatut teräsjalat takaavat vakauden ja lujuuden. Istuin ja selkänoja on valmistettu tiheästä polyeteenistä, joka on helppohoitoinen ja helposti puhdistettava materiaali. B. voidaan helposti pyyhkiä pois liinalla sateen jälkeen.


Vaihtoehtona kokoontaitetuille tuoleille tarjoamme laadukkaasti ja designiltaan yhtä laadukkaat juhlapenkit, jos haluat esimerkiksi tarjota vieraille tyypillisen kodikkaan olutpuutarhan tunnelman.


GGM Möbelistä löydät valikoiman olutpuutarhan tuolien ja penkkien kanssa yhteensopivia pöytiä. Näitä on saatavilla pyöreänä olutpuutarhan tuoleihin, taitettavana baaripöytänä tai suorakaiteen muotoisena, esim. olutpenkkien olutpöytänä. Käytännöllisen sisäänrakennetun kahvan ansiosta nämä juhlapöydät voidaan myös taittaa ylös erittäin nopeasti ja vaivattomasti. Pöydän kansi on taitettava, samoin kuin jauhemaalatut teräsjalat. GGM Möbelin ulkokalusteet tarjoavat sinulle ja vieraasi maksimaalisen mukavuuden.