E-Mail icon
Puhelin icon
logo ehi logo ssl logo dekra logo trusted
search
search

Verkkoselaimesi on vanhentunut.

Päivitä selaimesi turvallisuuden, nopeuden ja tämän sivuston käyttömukavuuden vuoksi.

Päivitä selain

Tuolit

GGM Möbel – yhteystietosi ruokatuolien suhteen


Gastronomiaa ilman tuoleja on vaikea kuvitella. Tyylit ovat yhtä erilaisia ​​kuin ala itse. Olipa kyseessä tyylikäs bistro, pieni kahvila, jäätelöbaari, ravintola, trendikäs baari, hotellin lounge tai pubi, korkean istumamukavuuden, houkuttelevan muotoilun ja helpon käsittelyn lisäksi , catering-alan toimijana odotat tasaisen hinta-laatusuhteen. Laajan valikoiman mukavia eri tyylejä tuoleja lisäksi saat juuri ne GGM Möbelistä, korkealaatuisia tuoleja edulliseen hintaan.


Meillä on valikoimastamme täsmälleen oikeat tuolit jokaiseen tarpeeseen. Pinottavat tuolit, joissa on vähän tilaa, pehmustetut tuolit takaavat maksimaalisen istumamukavuuden ja huonekalujen säätäminen ja siirtäminen on helppoa mukavan painon ansiosta. Tietenkin kaikki tuolit täyttävät vakautta ja kallistusturvallisuutta koskevat vaatimukset.


Toimivat ja mukavat – GGM Möbelin gastrotuolit


Pehmustetut ja puiset tuolit voidaan yhdistää täydellisesti mihin tahansa olemassa olevaan sisustustyyliin, minkä vuoksi ne kuuluvat vakiovalikoimaan. Nämä tuolit antavat kahvilallesi tai bistrolle erityisen viehätyksen. Valitse käsinojat tai ilman, verhoiltu selkänoja ja istuin tai viehättävät Bug-puutuolit. Tuolimme ovat helposti puhdistettavia ja laadultaan vakaata.


Amerikkalaiset tuolit sopivat sinulle, jos pyörität amerikkalaista ravintolaa tai trendibaaria, sillä voit valita eri korkuisten verhoilujen välillä kirkkaissa väreissä tyypilliseen amerikkalaisravintolatyyliin.


Pidätkö retro-ilmeestä? Sitten löydät myös etsimäsi GGM Möbelistä. Neljä puusta valmistettua jalkaa, verhoilu ja tikattu selkänoja koristeellisilla ompeleilla - nämä tuolit ovat todellinen katseenvangitsija.


GGM Möbelin mukavia ja muotoiltuja tuoleja


Kuoretuoleissamme on erityisen mukava selkänoja ja ne antavat bistroosi kodikasta tunnelmaa. Ja mukavat hotellituolit jaloin Chesterfield-tyyliin, käsinojilla ja ilman, eivät ainoastaan ​​miellytä silmää, vaan myös erittäin mukavia.


Vieraasi eivät halua nousta lepotuoleistamme. Erityisen tyylikkäät istuimet ja verhoilu, joka on valmistettu mittavakaasta vaahtomuovista, puhuvat puolestaan. Valitse eri värimalleista huonekonseptiisi sopiva versio.


Jos järjestät häitä tai juhlia, löydät oikean mallin laajasta pinottavien aulatuolivalikoimastamme. Tuolimme on varustettu liukuilla, jotka vähentävät tuolien siirtämisen aiheuttamaa melua - aivan kuten suurissa tapahtumissa pitääkin.


Rottinkiset ulkotuolit - GGM Möbelissä


Rottinkista, muovista tai metallista valmistetut terassituolimme ovat pinottava ja tilaa säästävä vaihtoehto ulkoalueellesi. Ne on helppo puhdistaa, ja niissä on mukava istua, ja niissä on mukavat käsinojat ja kumiset jalat. Katso GGM Möbelin ulkojuhlapenkkejämme ja juhlakalusteitamme, jos haluat varustaa terassisi tyylikkäillä gastrokalusteilla.