E-Mail icon
Puhelin icon
logo ehi logo ssl logo dekra logo trusted
search
search

Verkkoselaimesi on vanhentunut.

Päivitä selaimesi turvallisuuden, nopeuden ja tämän sivuston käyttömukavuuden vuoksi.

Päivitä selain

Valaistus

Tyylikäs valaistus gastronomiaan GGM Möbelissä


Etsitkö jotain erityistä tarjotaksesi vierallesi ainutlaatuisen gastronomisen kokemuksen? Pienellä vaivalla voit luoda ilmapiirin, jossa vieraasi vain viihtyvät. Voit tehdä tämän oikean sisä- ja ulkovalaistuksen avulla.


Oikein käytettynä oikea valaistus luo ainutlaatuisen tunnelman. Sisä- ja ulkotiloissa yksittäisiä elementtejä voidaan valaista ja valaista. Lavastusta kasveja tai aseta kauniita aksentteja seinille. Yksilöllinen värivalikoima ja valaistuksen houkutteleva järjestely tekevät kotikäynnistäsi vieraille elämyksen. GGM Möbelistä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä valaisimia. Täältä löytyy jokaiselle gastronomialle jotakin. Löydä oikea valaistus yrityksellesi, voit aina lisätä tunnelmallisen lisävarusteen tilaan.


Moderni ja ympäristöystävällinen – GGM Möbelin gastrovalaistus


Kiskojärjestelmämme avulla voit optimaalisesti valaista esimerkiksi seinäkoristeita tai yksittäisiä kasveja. Paikkoja on saatavana eri kokoisina. Voit tietysti tilata myös oikeat lisävarusteet, kuten kiskot, syöttölaitteet ja liittimet sekä ripustukset GGM Gastrolta.


GGM Möbelin valonheittimet ovat ihanteellisia, jos haluat korostaa yksittäisiä elementtejä huoneessasi tai terassilla. LED-valonheittimissä on kylmä valkoinen valo ja ne ovat lyömättömiä ulkona kohdevalaisimina. Voit myös saada tämän valaistuksen eri versioina GGM Möbeliltä.


Haluatko valaista vierashuoneesi mahdollisimman hyvin ilman riippuvalaisimen asentamista? Tämä saavutetaan parhaiten LED-paneelilla. Sinä päätät, haluatko neliön vai pyöreän muodon vai haluatko mieluummin sisäänrakennetun tai pinta-asennettavan paneelin. Lisävarusteena tarjoamme laadukkaita kehyksiä ja muuntajia. Tällä tavalla saatu valo on ympäristöystävällinen, täysin välkkymätön ja tarjoaa UV-suojan.


GGM Möbelin valaistut gastronomiset kalusteet sisä- ja ulkokäyttöön

Järkeästä polykarbonaatista valmistetut säänkestävät kuutiot ja pallot klassisen valkoisena ovat katseenvangitsija ravintolassasi päivällä ja paljastavat hehkuvan ilmeensä hämärässä ja illalla. GGM Möbelin valaistut huonekalut lupaa ensiluokkaista laatua, koska se on särkymätön ja iskunkestävä. Niitä on saatavana eri vaaleissa väreissä. Tilanteesta riippuen voit ohjata tai himmentää valoa kaukosäätimellä.


Baaripöytä näyttää tylsältä? Ei GGM Möbelissä. Mausta sisä- ja ulkotilaasi valaistuilla loungepöydillä ja anna gastronomiallesi erityinen tunnelma. Oikealla samppanjanjäähdyttimellä ja pullonjäähdyttimellä valaisimet saavat vieraasi kokemaan erityisiä hetkiä.

Erikokoiset valaistut kukkaruukut palmuille, puksipuulle jne. ovat myös koristeellinen katseenvangitsija ja luovat erityistä tunnelmaa.